Krumlove 

Aktuális újdonságaink

www.krumlove.hu – rákattint, rákattan! Élmény minden korosztálynak!

Új forma, új tartalom!

A KrumLove csapata 2017-ben - a megújult weblapon kívül is - számos újdonsággal vár mindenkit! Idén elsősorban a különleges igényű egyéni utazók és a családdal idelátogatók, valamint a gyermekes csoportok kényeztetésére készülünk. Kocsis Péter idegenvezetőnk 2016 óta gyakran kíséri a csoportokat hatéves kislányával, és a sikerre való tekintettel tovább bővítjük a felnőtt társaságban érkezett kiskorú látogatók számára nyújtott különleges lehetőségeket!

A Családcsalogató menüpontban található lehetőségeken kívül megtudhatják, milyen meselények élnek a városban, hol vannak a legjobb játszóterek, miért nincs mindig sárkány a vártoronyban, és megmutatjuk a Krumlov környéki gyermekbarát programokat is, új "idegenvezetőnk" segítségével. Külön ajánljuk a városi- és az egésznapos raftingolást, igény esetén ugyancsak gyermek-kísérettel.

Mindezeken kívül természetesen hagyományos vezetéseket is vállalunk, egyéneknek és csoportoknak egyaránt!

Sajnos, a városka két legjobb kiskocsmája-étterme bezárt, de eláruljuk Önöknek, hogy az U Báby azért tovább él, varázslatos csülkeivel együtt, csak el kell hagyni érte Krumlov határait. Ezért (is) külön hangsúlyt fektetünk az idei évben a Krumlov környéki programokra, egész napos vezetésünk ideje alatt megismerhetik a vidék minden titkát és varázslatát, Hluboká kastélyától a libegőzésen át egészen Kuklov misztikus romjaiig.

2017-ben különleges, tematikus programjainkkal is várjuk Önöket, ezekből most csak egy kis ízelítő: Sörgyári capriccio, Dél-Csehország gyógyító helyei és ezoterikus rejtelmei, Gombászás a vidék erdeiben, Gasztronómiai élménynapok csapolással és knédlikészítéssel. Kínálatainkat évszakonként változtatjuk majd, és reméljük, mindenki megtalálja közöttük a kedvére valót az Á la carte menüpont alatt!

Krumlov – Fedezze fel Ön is Európa gyöngyszemét!

Krumlove.hu – rákattint, rákattan! Minden korosztálynak!