Krumlove 

Dióhéjban

A www.krumlove.hu a Český Krumlovban élő maroknyi „magyar emigráció” szolgáltatása a városba készülő és az ide érkező, elsősorban magyar turisták számára. Oldalainkon egyrészt tájékozódhatnak a várossal kapcsolatos alapvető tudnivalókról (Český Krumlov), másrészt áttekinthetik személyes ajánlatainkat és olvashatnak tapasztalatainkról (KrumLove), harmadrészt elolvashatják konkrét kínálatunkat utazás, idegenvezetés, szállásfoglalás stb. témakörökben (À la carte).

A Krumlovba készülő és az ide érkező magyarok ezentúl olyan „helyi lakosok” segítségére is számíthatnak, akik jól ismerik a városka minden zeg-zugát, turista-csalogató látványosságait és rejtett titkait egyaránt. Fokozatosan bővülő szolgáltatásaink reményeink szerint rendkívüli élménnyé teszik majd mindenkinek a Krumlovban átélt napokat, így a magyar turisták kivételezettnek érezhetik magukat az itt töltött időszakban.

Mivel a KrumLove egy kis csapat vállalkozása, az információ-szolgáltatás mellett kezdetben elsősorban idegenvezetéssel, szállás- és étteremfoglalásokkal, belépőjegyek megvásárlásával, valamint az aktív szabadidő-eltöltéssel kapcsolatos lehetőségekkel (rafting, lovaglás, golf stb.) állunk rendelkezésükre. Megfelelő létszám esetén alkalmanként utazásokat is szervezünk. Idővel rendszeres kisbusz-járatok indítását tervezzük Krumlovba, számos lehetőséggel: az egyszerű és olcsó oda-vissza utaztatástól a különféle csomagokban kapható szolgáltatásokig, amelyek igényeik szerint a teljes ellátást is magukban foglalhatják. Ezekről az aktuális, fokozatosan bővülő kínálatokról az A la carte oszlop menüsorában olvashatnak rendszeresen. Ugyanitt tekinthetik meg majdani web-shopunk kínálatát is, hiszen a KrumLove egyik tagja 2015-ben útikönyvet írt a városról és környékéről, de egyedi tervezésű ajándéktárgyak árusítását is tervezzük a közeljövőben.