Na Hrazi










Restaurace a ubytování Na Hrázi – Étterem és szálláshely a Gáton

Minden egy helyen!



Első ajánlatunk azoknak szól, akiknek fontos a nyugalom, és nem ragaszkodnak belvárosi szálláshoz. Krumlov esetében azonban hangsúlyoznunk kell, hogy még a városmagon kívül található szálláshelyek esetében sem kell fárasztó sétára vagy járműre szállásra gondolni!



A városközpont gyalogosan alig negyedóra sétával elérhető a krumlovi halastó partján 2009-ben épült Gát-fogadóból (Restaurace a ubytování Na Hrázi). A három asztalból álló kerthelyiség mellett a földszinten egy tágas dohányzó-söröző és egy füstmentes étterem-rész várja a vendégeket.Az emeleten egy-egy 2, 3 és 4 ágyas szoba található, utóbbiban pótágy is elhelyezhető.



Az épület melletti halastó nyáron a horgászok és fürdőzők, telente a korcsolyázók és hokizók kedvelt helye, de 2010 óta egy modern játszótér építésével a gyermekes családok is szívesen járnak ide.



A szálláshelyen az olcsó alapár (2011-ben 500 korona/éj/fő) nem tartalmazza a reggelit, de ez is kérhető, 50 korona ellenében, sőt félpanzió is igényelhető. A konyha délutántól este 21h-ig üzemel, és a sörkorcsolyákon kívül a cseh konyha jellegzetes ételeit kínálja, ugyancsak baráti árakon.



Nem luxuslakosztályokról van szó, de a szép környezet és a nyugalom miatt feltétlenül ajánljuk Önöknek!



Foglalok!


http://na.hrazi.cz/


Na_hrazi_kulso_300



Na_hrazi_szoba_300



Na_hrazi_szoba_300




 





^